Over Oldtimerverzekeringvergelijken.com

Oldtimerverzekeringvergelijken.com helpt u bij het vergelijken van diverse verzekeraars tegelijk. Een handige premie tool helpt u bij het bereken van de maandelijkse lasten voor uw persoonlijke situatie. U hoeft niet meer alle websites af te gaan van de verzekeraars voor een vergelijking! De tool is actueel, compleet en gebruikersvriendelijk.

logotekstWij hebben meerdere vergelijkingssites opgezet in deze branche. U profiteert van deze ervaring, wij weten dan ook waar op te letten. Wij hebben zoveel mogelijk aanbieders meegenomen in de vergelijking, echter hebben we ze niet allemaal. Sommige aanbieders willen dan ook niet vergeleken worden met andere aanbieders. Het blijft wel ons streven om continue aanbieders toe te voegen aan de vergelijken.

Inkomsten

Oldtimerverzekeringvergelijken.com haalt haar inkomsten uit affiliate marketing. Bij het afsluiten van een oldtimerverzekering krijgen wij een eenmalige vergoeding. Wij fungeren overigens niet als tussenpersoon maar bieden uitsluitend een informatieve vergelijking. U kunt bij ons dus geen oldtimerverzekering afsluiten.

De vergoedingen hebben onder geen beding invloed op de vergelijking. Deze is onafhankelijk en gegevens worden ‘real-time’ opgehaald bij Moneyview, tevens een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Daarnaast worden de cookies gebruikt om eventuele sales te achterhalen.

Wij spelen uiteraard gaan gegevens door aan derden. Deze gegevens worden overigens ook niet opgeslagen op ons platform of elders. U kunt dus met een gerust hart een vergelijking maken.

Heeft u nog vragen of suggesties? Wij horen dan graag van u. We horen graag uw feedback om zo de dienstverlening te verbeteren. Wilt u eventueel samenwerken met Oldtimerverzekeringvergelijken.com? Neem ook dan contact met ons op zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn!

Voordelen

  1. Kosteloos

  2. Gebruikersvriendelijk

  3. Onafhankelijk

  4. Snel

  5. Bespaar op zowel uw lasten als tijd