Over Oldtimerverzekeringvergelijken.com

Oldtimerverzekeringvergelijken.com helpt u bij het vergelijken van diverse verzekeraars tegelijk. Een handige premie tool helpt u bij het bereken van de maandelijkse lasten voor uw persoonlijke situatie. U hoeft niet meer alle websites af te gaan van de verzekeraars voor een vergelijking! De tool is actueel, compleet en gebruikersvriendelijk.

logotekstWij hebben meerdere vergelijkingssites opgezet in deze branche. U profiteert van deze ervaring, wij weten dan ook waar op te letten. Wij hebben zoveel mogelijk aanbieders meegenomen in de vergelijking, echter hebben we ze niet allemaal. Sommige aanbieders willen dan ook niet vergeleken worden met andere aanbieders. Het blijft wel ons streven om continue aanbieders toe te voegen aan de vergelijken.

Inkomsten

Oldtimerverzekeringvergelijken.com haalt haar inkomsten uit affiliate marketing. Bij het afsluiten van een oldtimerverzekering krijgen wij een eenmalige vergoeding. Wij fungeren overigens niet als tussenpersoon maar bieden uitsluitend een informatieve vergelijking. U kunt bij ons dus geen oldtimerverzekering afsluiten.

Voordelen

  1. Kosteloos

  2. Gebruikersvriendelijk

  3. Onafhankelijk

  4. Snel

  5. Bespaar op zowel uw lasten als tijd